LATINO

Afstamming: Dylano x Freydessa keur V. Vaandrager x  Scodessa keur/preferent/sport V. Nando
Stokmaat: 1.67
Fokker: E. Kruiswijk

Latino heeft inmiddels 66 winstpunten behaald op de baan. Hij werd op de hengtsenkeuring in Den Bosch aangewezen voor het verrichtingsonderzoek dat plaats zal vinden in het najaar van 2023.

Zowel vader meervoudig kampioen Dylano als moeder Freydessa (v. Vaandrager HBC) keur gaan terug op de onvergetelijke Odessa. Keurmerrie Freydessa bracht ook concourspaarden Mac Cloud (v. Dylano) en Nobel (v. Jericho). Haar moeder Scodessa (v. Nando) heeft het predicaat sport, wie herinnert zich niet haar strijdlustige optredens o.a. op de Nationale Tuigpaardendag!

Ereklassepaard Diesel (v. Unieko) is haar zoon, net als Nova Zembla (v. Idol), die vorig jaar in de VS aangewezen was voor een deklicentie maar het niet voldoen aan de veterinaire eisen voorkwam dat helaas. Deze merrielijn bracht bovendien de goedgekeurde hengsten Nanno, Kowalski en Innovatief en o.a. deze ereklassepaarden Mondriaan (v. Fabricius) en Torpedo (v. Ganges). Waarbij Torpedo tevens bij de meerspannen en de junioren/young riders titels behaalde.

Verwantschap 9,7% (LAAG-GEM)
Fokwaarde: TP I: 159-49%
F./G.: E. Kruiswijk, Loenen a/d Vecht
G. Black Horses BV, Sliedrecht/HH Landzicht, Giessenburg.

Video Latino (Bron: Het Tuigpaard)