Wij kunnen u adviseren en bemiddelen bij de koop en verkoop van zowel rij- als tuigpaarden. Regelmatig hebben wij paarden te koop. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Te Koop!
Zeer interessante 3 jarige merrie.
Cizandro x Heiring Out x Marvel. Deze 3 jarige merrie is zeer interessant gefokt in het kader van inteeltbestrijding en gefokt uit een topstam. Grootmoeder Terina (Marvel) komt zoals haar naam al doet vermoeden uit de fokkerij van fokker van het jaar 2006 Dini Markhorst.

Uit deze fokkerij komen ook de overbekende topsportmerries Erina en Sabrina. Verder bracht deze stam vele keurings- en concourstoppers waaronder de keuringskampioen Viva Jerina en het ereklassepaard Berino. Laatstgenoemde werd in 2016, 2017 en 2018 ereklassekampioen regio midden. Tevens is de merrie Terina ook de grootmoeder van het concourspaard Judex welke op dit moment furore maakt voor Stal Klinkhamer. Kortom een stam die zich meer dan bewezen heeft. Dit in combinatie met de bijzonder interessante bloedvoering maakt deze 3 jarige merrie zeer aantrekkelijk voor de huidig tuigpaardfokkerij.

Ze is 1.66m groot en bekend met longeren dit pakt zij heel goed op. Heeft u interesse in deze mooie merrie? Neemt u dan contact op met Mark via 06-41687245.