Dylano wint in Doornspijk

We waren afgelopen zaterdag aanwezig op het concours in Doornspijk.

Fontana Landzicht (Waterman x Bianca V. Heiring Out) werd vierde in de regionale limiet en Hertog Jan (Cizandro) van Black Horses werd met Mark tweede in de nationale limiet terwijl fokproduct Giovanni FMS (Plain’s Moonwalker x Bianca V. Heiring Out) derde werd met Marcel Ritsma.

In de regionale grote limiet werd Zuidwester (Stuurboord) tweede en Dylano (Plain’s Liberator) won de nationale grote limiet met Mark.
Habibi (Marvel x Berkerly Landzicht V. Torino) deed weer van zich spreken bij de nieuwelingen en werd tweede.

In de ereklasse nationaal reed Mark Berino (Stuurboord) en dat resulteerde in een hele mooie tweede plaats! Fokproduct Emerson (Manno x Wyomi Landzicht ster/pref V. Marvel) won met Manon Veerman de rubriek voor Young Riders.