Dylano wint Manno Trofee!!

Mark en Dylano hebben op de tuigpaardendag vandaag de Manno Trofee gewonnen!

In deze titanenstrijd tussen de goedgekeurde hengsten kwam Dylano zeer sterk tevoorschijn en leek hij al snel serieus aanspraak te gaan maken op de winst.
De jury dacht er net zo over en plaatste hem dan ook op kop en zo kon Mark de Manno Trofee mee naar huis nemen. Idol had zich met Mark eveneens geselecteerd voor de finale en werd daarin gereden door Thomas van der Weiden. Ze werden vijfde.

In de keuringsrubrieken deed Dylano ook van zich spreken.
Zijn dochter Londrini (Dylano x Manno) fokker A. Snellens, Valkenswaard en geregistreerde H. Eppinga te Oudemirdum werd 4e in de finale van de tweejarige merries en Kiandra (Dylano x Cizandro) van fokker geregistreerde M.J. Seldenrijk te Barneveld werd derde in de finale van de driejarige merries!

In de Renovo schaal reed Mark Berino (Stuurboord) naar de vijfde plaats.