Dylano Nederlands kampioen dekhengsten!

In Hoogland werd afgelopen zaterdag het buitenseizoen afgesloten. Het was een succesvolle dag want Mark wist vier oranje linten mee naar huis te nemen.

Maar er was één lint toch wel het belangrijkste. Dat was het lint welke Dylano (Plain’s Liberator) omgehangen kreeg nadat hij met Mark het kampioenschap dekhengsten won! Vaak werden ze tweede maar nu lukte het dan toch! Van begin tot eind maakte hij zijn passen goed af en kon hem de overwinning eigenlijk niet meer ontgaan.

Dylano’s  zoon Jericho pakte ook een oranje lint. Hij won de regionale lage limiet. De vos is in eigendom van familie Kruiswijk en heeft een succesvol jaar achter de rug.

In de nationale kleine limiet werd de hengst Innovatief (Zepplin) vijfde. Winst was er ook voor Heineke (Colonist) van L. Wijkmans. Hij won met Mark de regionale tussenlimiet.

In de hoge limiet nationaal werd de hengst Idol (Manno) van Blackhorse tweede terwijl Hertog Jan (Cizandro), eveneens van Blackhorse, de regionale grote limiet won.

Voor Kensington (Dylano) stond de finale van de regionale competitie op het programma. Hij werd tweede in zowel de wedstrijd als in de eindstand van de competitie!