Goud, zilver en brons in Tolbert

Afgelopen weekend stond CH Tolbert op de agenda. Voor de tuigpaarden de laatste wedstrijd van het seizoen. Op dit mooie indoor concours streed Mark in vier kampioenschappen mee. Het werd goud, 2x zilver en brons.

Het goud was voor Jericho (Dylano) van Egbert en Els Kruiswijk in het kampioenschap voor 7 jarige tuigpaarden! Dan was er zilver voor Eclipse Grashopper (Brookeborough Flash Jack) van J. Mom in het kampioenschap openklasse grote maat hackneys. Ook een spannende strijd was er in het kampioenschap dekhengsten. Daar pakte Dylano (Plain’s Liberator) van Blackhorse/de Groot uiteindelijk het zilver.

Latino (Dylano) van Comb. Vink/Kruiswijk/de Groot ging van start in het kampioenschap voor vijfjarige tuigpaarden. Hij werd naarmate de wedstrijd vorderde steeds beter. Het werd brons!