Onana door naar de tweede bezichtiging

Vandaag waren we op de tuigpaardhengstenkeuring in Ermelo.

Daar presenteerde we onder andere Onana (Idol uit Ellis keur/sport V. Unieko). Hij is gefokt en in eigendom van M. de Groot en A.J. Wouters. Onana liet zich best zien en werd aangewezen voor de tweede bezichtiging die begin februari ook in Ermelo plaats zal vinden.

Idol had nog meer succes want er werden ook nog twee zonen ster verklaard. Dat waren Orion (Idol x Eebert) van P. Lijffijt en ook Oregon (Idol x Indiana keur V. Cizandro) werd ster. Laatstgenoemde is door ons gefokt en nog in eigendom net als Oklahoma (Icellie x Wyomi Landzicht ster/preferent/prestatie V. Marvel). Hij werd ook ster.

Oudere hengsten
De goedgekeurde hengsten konden zich ook presenteren zaterdag, en dat deden ze! Jesse James, Idol, Innovatief en Leffe Blond showden zich aan de hand en Dylano kwam aan de lange lijnen.

Dylano