Idol nakomelingen schitteren in Doornspijk

Tijdens de nieuwelingenklasse in Doornspijk wisten de Idol nakomelingen te scoren!

Winnaar werd Nevaro van L. Wijkmans met Mark de Groot. Op de tweede plaats kwam de mooie Mareda (Idol) van E. Kruiswijk met Berry van Genugten. Op plaats drie eindigde de door ons gefokte Nevada (Innovatief) met Leendert Veerman en op plaats vier komen we weer een Idol-nakomeling tegen namelijk Mr. Blue Sky BFT (Idol) van Brian Franken met Freek Saris.

Idol (Manno) van Blackhorse kwam zelf aan de start in de grote limiet nationaal en werd derde. Latino (Dylano) van de Comb. Vink/Kruiswijk/de Groot was ook in goede vorm en werd tweede in de nationale kleine limiet.

In de grote limiet regionaal was er oranje voor Jericho (Dylano) van E. Kruiswijk met Mark. Hertog Jan (Cizandro) van Blackhorse werd vierde in de regionale ereklasse terwijl Dylano (Plain’s Liberator) van M.C. de Groot/Blackhorse naar de tweede plaats liep in de nationale ereklasse.

In de openklasse voor de grote maat hackneys werd Mark tweede met Eclipse Grasshopper (Brookeborough Flash Jack) van de Fam. Mom.