Idol-nakomelingen pakken 3 kampioenschappen in Tolbert!

Afgelopen zaterdag tijdens Indoor Tolbert werden verschillende kampioenschappen verreden. Idol leverde maar liefst drie kampioenen!

Nevaro (Idol) van Leo Wijkmans pakte met Mark de titel bij de vierjarige tuigpaarden. Magnifiek (Idol) won het dekhengsten kampioenschap met Lambertus Huckriede. In deze strijd werd Idol (Manno) zelf tweede met Mark. Mareda (Idol) won met Berry van der Genugten het kampioenschap fokmerries.

Mark won dus al het kampioenschap bij de vierjarige tuigpaarden maar daar bleef het niet bij. Met Eclipse Grasshopper (Brookeborough Flash Jack) van J. Mom won hij het kampioenschap openklasse grote maat hackneys!

Latino (Dylano) van Comb. Vink/Kruiswijk/de Groot was ook in goede vorm en pakte brons bij de zesjarige tuigpaarden.

In de tussen limiet nationaal werd Jericho (Dylano) van E. Kruiswijk met Mark tweede.