Incognito en Jesse James aangeleverd voor verrichtingsonderzoek

Gistermiddag hebben de hengsten Incognito (Zepplin x Bianca V. Heiring Out) en Jesse James (Unieko x Wyomi Landzicht ster/pref V. Marvel) een stal betreden op het KWPN centrum in Ermelo. Daar zijn ze begonnen aan de 50-dagen test.

Incognito moest voorgereden worden alvorens hij aangeleverd kon worden. De commissie beoordeelde zijn verrichtingen voldoende. Jesse James werd ook voorgereden maar werd alleen beoordeeld op trainbaarheid. Ook hij kreeg groen licht om de stal te betreden.

Incognito

Hieronder zijn de data te vinden waarop de hengsten beoordeeld worden.
– Vrijdag 31 maart 14.00 uur: Trainingsbeoordeling
– Vrijdag 7 april 14.00 uur: Tussenbeoordeling
– Donderdag 13 april 14.00 uur: Trainingsbeoordeling
– Vrijdag 21 april 13.00 uur: Eindbeoordeling (aansluitend IBOP merries)