Tweede Paasdag hengstenshow in Houten

Zoals voorgaande jaren zal de Regio Tuigpaarden West, in samenwerking met familie Van Der Maat en Hengstenhouderij Landzicht, een Nieuwelingendag / Hengstenshow organiseren. Dit zal zijn op tweede Paasdag 17 april en begint om 13.00 uur.

Het programma geeft afwisselend tuigpaardrubrieken en er worden diverse hengsten met hun nakomelingen geshowd. Onze tuigpaardhengsten zullen allen aanwezig zijn.

De Nieuwelingendag die voor de 25e maal wordt gehouden heeft als doel om voor aanvang van het nieuwe concoursseizoen, de paarden aan het wedstrijdgebeuren te laten wennen. Tijdens het Nieuwelingenconcours worden de paarden niet geplaatst. Het is duidelijk een oefenconcours en de paarden blijven Nieuweling. Voor iedere deelnemer is er een bruikbare attentie en voor de meest Beloftevolle Nieuweling 2017 uiteraard de Gouden Zweep.