CH Houten en Norg

Tijdens het concours De Gouden Bolhoed startte Mark afgelopen zaterdag de hengst Idol (Manno) in de kleine limiet en dat leverde het oranje lint op! Dylano (Plain’s Liberator) liep eveneens een sterke wedstrijd en werd 2e in de grote limiet.

Innovatief kwam ook aan de start en leek op een goed klassering af te gaan maar kwam er met een zesde plek bekaaid vanaf.

Judy Leeuwis reed Zuidwester (Stuurboord) weer in de Young Riders competitie en dat resulteerde in een tweede plaats en de stijlprijs.

In Norg reed Mark Zuidwester in de grote limiet en werd hierin vierde terwijl Berino (Stuurboord) vijfde werd in de ereklasse. Dylano kon de strijd in het dekhengsten kampioenschap helaas niet aan gaan. Hij bleek niet helemaal fit en in het belang van de hengst werd besloten hem niet in de wedstrijd te starten.